Pròtesis estomatològica a Barcelona

A la Clínica Margarit us podem oferir tots els serveis de pròtesis dentals necessàries per restablir la funció, l’estètica i la confiança que tots els pacients es mereixen

Quan es perd una o algunes peces dentals és important fer-ne la reposició, donat que la boca funciona com un tot.

Cada element té una funció específica i malgrat que la normal adaptació biològica a tot canvi sempre es pot veure ressentit l’equilibri general.

A la Clínica Margarit us podem oferir tots els serveis de pròtesis dentals necessàries per restablir la funció, l’estètica i la confiança que tots els pacients es mereixen.

Pròtesi removible convencional

De vegades una gran oblidada, essencial en molts casos on els implants no són el tractament escollit o de preferència, però recomanada pels següents:

  • Tractaments amb limitacions anatòmiques que demanarien una gran reconstrucció maxilofacial
  • Tractaments farmacològics que podrien interferir en l’exit d’una cirurgia com per exemple els tractaments perllongats amb bifosfonats
  • Altres patologies de base.

En aquests casos la pròtesi convencional podrà resoldre el problema de forma segura i eficaç

Completes, esquelètic i pròtesis parcials fetes amb les tècniques més actuals i els millors materials disponibles.

Pròtesi fixe convencional

Malgrat el recurs constant a la implantologia com un estàndard de tractament, deixem de costat l’opció d’una pròtesis fixe dental suportada que potser seria una solució més que acceptable en certs casos.

És evident que per restaurar dents úniques destruïdes farem incrustacions de ceràmica o composite, corones de zirconi o de silicat que són diferents materials amb indicacions ben concretes.

La incorporació en el nostre armament terapèutic d’un escàner intraoral que pren registres en 3D ens serveix per generar restauracions CadCam d’una precisió repetida amb menys incidència de repeticions o errors.

Pròtesi sobre implants

També en aquest aspecte el tractament 3D dels nostres registres donar una valor de precisió a tots els nostres tractaments.

Pròtesi unitària sobre pilar individualitzat

Pròtesis múltiples sobre 2,3,4,6 o 8 implants segons el cas que estaran suportades per estructures amb disseny adaptat a cada pacient, poden estar recobertes de ceràmica o bé muntades amb dents de resina alt impacte.

La tecnologia actual ens ofereix possibilitat de fabricar pròtesis amb ceràmica de zirconi total sense cap element metàl·lic.

Pròtesi removible

En segons quins casos també fabriquem pròtesis removibles sobre implants que poden tenir diferents versions:

  • Pròtesi removible complerta sobre 2 implants amb pilars provistos d’un sistema de retenció completament registrable i actualitzable
  • Pròtesi removible sobre una barra però fixe en el seu funcionament i desmuntable per higienitzar correctament.

Finalment hem de dir que tenir capacitat per adaptar el tipus de pròtesi a les necessitats del nostre pacient tant des de el punt de vista funcional i estètic.